A DiákFeszt csapata

Gyetvai Viktor

Szabadságmániás civil aktivista vagyok, akinek a szívügye egy olyan oktatási rendszer kialakítása, amely ténylegesen felkészíti a diákokat a való életben várható kihívásokra. Hiszek a közösség erejében, hogy együtt, egymást támogatva képesek vagyunk építő, társadalmilag hasznos tevékenységet végezni, miközben mi magunk is rengeteget fejlődünk. Nap mint nap megtapasztalom, hogy néhány tucat tenni akaró fiatal is tud nagyot alkotni. Fontosnak tartom, hogy minél szélesebb körű társadalmi párbeszéd induljon meg a jövőnket érintő kérdésekben.

Tarnay Kristóf Ábel

Közéletileg aktív fiatal újságíró vagyok, első éves az egyetemen. A legtöbben arról ismernek, hogy vagy pörgöm valamin, vagy alszom. Ha. És szenvedélyszerűen küzdök a legkisebb jogsértések ellen, amik ellen hiszem, hogy ki kell állnunk a nyilvánosság erejével, ami a közösségi médiával nem olyan nehéz.

Fehér Alexandra

Röviden annyit kell rólam tudni, hogy Szaszának hívnak, és a Madách Imre Gimnáziumba járok. Imádok szervezkedni, és új dolgokat alkotni, mert nincs is jobb annál, mikor tudod, hogy ez nélküled nem jöhetett volna össze. A Diákfeszt eddigi legnagyobb projektem és izgatottan várom, hogy vajon mi lesz belőle a végén. Annyit biztosan elmondhatok, hogy mindent megteszek azért, hogy a programok gördülékenyen menjenek, és hogy ti fesztiválozók is legalább olyan jól érezzétek magatokat mint mi szervezők!

Szűcs Panni

Panni vagyok, majdnem tizennyolc éves, majdnem jó költő. Az egyik változni fog. Nem szeretnék megöregedni, de éppen bemutatkozásokat írni sem. Segíteni másoknak viszont igen, és azt hiszem, éppen ezért is vagyok itt. Meg mert a DiákFeszt menő. .

Bencze Viktória

Viki vagyok, a DiákFeszt csapatának legfiatalabb tagja. Hardcore sorozatnéző és könyvmoly vagyok, aki főleg a zene-filmek-olvasás hármas bűvkörében éli a mindennapjait. 
Az érdeklődési köröm elég tág, szeretek új dolgokat kipróbálni és új embereket megismerni.  De ami szerintem a legfontosabb: örülök, hogy egy olyan közösség tagja lehetek, akik tesznek azért, hogy amit kigondoltak, meg is valósulhasson.

Békés Gáspár

Békés Gáspár vagyok, földrajz diákolimpikon, a Független Diákparlament képviselője és kommunikációs koordinátora, az I Stand with CEU és a Tudományos Olimpikonok oldalak alapítója. Az egyetemen alapszakon nemzetközi kapcsolatok diplomát szereztem, mesterszakon pedig környezetvédelmi tudomány és szakpolitikán végeztem. Szeptembertől fenntartható városfejlesztést fogok tanulni. Azért találtam ki a DiákFesztet, hogy a közélettől elidegenített fiatalok is megtapasztalhassák milyen lenne egy valóban demokratikus társadalomban élni, ahol van beleszólásuk az őket érintő kérdésekbe, ráadásul ezt még élvezhetik is. Szabadidőmben a Kerekidő Lovagjaival javítom meg a Moszkva téri órát a sajátjaink kihelyezésével, vagy mémeket és politikai paródiavideókat készítek.

J. Tóth Edit

16 éves vagyok, az ELTE Radnóti tanulója. Nagyon szeretek olvasni, a fantasyt és leginkább a thrillert szeretem. A zenét is imádom, mind hallgatni, mind játszani. A stílusok közül a metált, rockot és változataikat szeretem, a hangszerekből furulyán és (többé-kevésbé) dorombon játszok. Angolul már elég jól beszélek és külföldre is akarok menni tanulni és lehetőleg ott élni. A jövőmet jelenleg pszichológusként képzelem el.

.

Kapcsolat: diakfeszt@gmail.com