Azt is mondhatnám, ez volt az eddigi legsikeresebb diákfesztivál-konzultáció. Azonban már jön is a következő!

A beérkezett ajánlások ugyanis szuperek, nekünk is nagyon tetszenek, és folyamatosan dolgozzuk fel, igyekszünk minél több előadót meghívni közülük. Már feltörekvő fiatal zenészekkel is kapcsolatba kerültünk, azt ígérhetjük nektek: olyanok is lesznek, akik a DiákFeszten fognak nagy közönség előtt debütálni!

Azonban mint mondtuk: ez egy kettős fesztivál: a szórakoztató programokat mi előzné meg délelőtt? Szájbarágós és gagyi szponzorsátrak helyett mi úgy gondoltuk: össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal, és ebben az időben tudunk fontos témákról beszélgetni együtt, közösen, egymással és egymásról.

És – mivel ezért közösségi a fesztiválunk – ehhez is várjuk majd a véleményeteket: mi a top 3 legfontosabb téma, amit át kellene gondolnunk nekünk, fiataloknak? Mutassuk meg, hogy mi is gondolkodunk, és azért, mert szeretünk bulizni, az nem jelenti, hogy nem érdekel a jelenünk és a jövőnk! Egyszóval hamarosan várjuk a felvetéseket, hogy mik a legfontosabb társadalmi, mindennapi kérdések, amit meg kell beszélnünk. Ugyanígy fogjuk majd fogadni, már pakoljuk a bájtokat a weblapon, hogy azt is láthassátok!

Stay tuned!

Szólj hozzá!